HEB AL GENOEG HANG- EN SLUITWERK. IS ELEKTRONISCHE BEVEILIGEN DAN INTERESSANT VOOR MIJ?
Met goede sloten maakt u het inbrekers lastig om uw huis binnen te komen, maar als ze eenmaal binnen zijn kunnen ze vrij hun gang gaan. Elektronische beveiliging schrikt inbrekers nog eens extra af. Bovendien wordt er direct alarm geslagen als inbrekers toch binnenkomen of wanneer er een brandalarm ontvangen wordt. Ook als u niet thuis bent.
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ABONNEMENT?
Met een service- en meldkamerabonnement bent u ervan verzekerd dat uw systeem altijd goed werkt en dat er bij een alarmmelding direct opvolging is. De medewerkers van de alarmcentrale staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!
WERKT HET ALARMSYSTEEM NOG ALS DE ELEKTRICITEIT UITVALT?
Een stroomstoring van het alarmsysteem wordt door de alarmcentrale bemerkt. Dit heeft geen gevolgen voor de beveiliging van het object daar het alarm overschakelt op de noodvoorziening (accu) welke zo'n 12 uur mee kan.
IK GA VERHUIZEN, WAT MOET IK DOEN?
Wanneer u voornemens bent te gaan verhuizen verzoeken wij u dit tijdig kenbaar te maken aan ons kantoor. Onze medewerkers informeren u graag verder over de opties welke R&G Beveiliging u kan bieden ten aanzien van de levering van beveiligingsdiensten (voortzetting of beëindiging) en mits van toepassing eventuele kosten.
HEEFT EEN WIJZIGING VAN DE AANSLUITING GEVOLGEN VOOR DE WERKING VAN HET BEVEILIGINGSSYSTEEM?
De verbinding met de alarmcentrale kan wegvallen na elke verandering ten aanzien van de beveiligingsaansluiting. Denkt u bijvoorbeeld een het vervangen van een modem of het overstappen van provider. Ook kan ten gevolge van een wijziging, hoe gering ook, een herprogrammering noodzakelijk zijn. Servicebezoeken die hiervoor worden uitgevoerd vallen niet onder de vergoedingen van de overeenkomst. Neemt u daarom altijd (vooraf) contact op met R&G Beveiliging zodat u niet voor verassingen komt te staan.
HOE KAN IK DE BEVEILIGINGSOVEREENKOMST BEËINDIGEN?
Een verzoek tot beëindiging van een beveiligingsovereenkomst dient u schriftelijk bij R&G Beveiliging te melden. Wanneer u namens opdrachtgever handelt, verzoeken wij u hiervan een machtiging te overhandigen. Uw opzeggingsbrief kunt u onder vermelding van aansluitnummer, (contract)naam en risicoadres indienen via;

R&G Beveiliging B.V.
Postbus 76184
1070 ED Amsterdam

E-mail: info@rengbeveiliging.nl